Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.
Today I am wise, so I am changing myself.

Een wereld waarin ieder mens ontwikkelruimte ervaart om tot volle expressie te komen, om zijn of haar talenten te leven en te delen.

Missie: een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de mens dmv betekenisvolle ontwikkelomgevingen voor de jonge mens. Betekenisvolle ontwikkelomgevingen bieden ruimte aan de kwaliteiten van kinderen en professionals:
Dit doe ik door enerzijds schoolleiders te coachen omdat zij een sleutelfiguur zijn als het gaat om transformatie in onderwijs*. Anderzijds begeleid ik onderwijsprofessionals, (vak)leerkrachten, pedagogisch medewerkers bij hun professionele houding en ontwikkeling opdat zij krachtige professionals worden die vragen stellen, observeren en reflecteren en continue hun vaardigheden aanscherpen.

Mijn aanpak is coachend omdat ik geloof in een ontwikkelpotentieel in ieder mens. Dit hoeft enkel aangewakkerd te worden door een urgentiebesef. Dit stimuleer ik door middel van prikkelende vragen die naar de kern van de persoon gaan en daarnaast door het bieden van een veilige omgeving. Ik werk in het hier en nu aan een duidelijk doel. Ik ga diepgang niet uit de weg.

Als ik aan Anais denk dan denk ik aan helderheid, sprankeling en wijsheid.
En daarnaast heeft ze een enorme drive om de wereld een beetje mooier te maken.

Marianne van Wetter, founder Myquest

Anaïs leert je open vragen te stellen zodat je zelf gaat nadenken en tot nieuwe inzichten en antwoorden komt.

Mandy, Train de trainers - SKDH/Duinstruiners

Anaïs weet een goede balans te vinden tussen vechten voor het belang van het kind en realistisch kijken naar wat haalbaar is in een specifieke context.

Tijl Koenderink, Uitvoerend bestuurder Stichting School of Understanding Nederland