‘Het buitengewone gebeurt wanneer je je volledige zijn meeneemt in alles wat je doet.’

WORKSHOP ‘LAAT JE STEM HOREN’

Ontdek je lichaam als instrument om krachtiger te zijn in je dagelijkse functioneren als leider of leerkracht en sta stil bij vragen als ‘wie ben jij?’, ‘waar sta jij voor?’ en ‘hoe laat je jezelf zien?’.

Na deze workshop ben jij impactvoller in je communicatie omdat je weet hoe je deze congruent maakt, hoofd-hart-handen in verbinding brengt en zo anderen enthousiast maakt voor jouw bedoeling.

INSPIRATIESESSIE ‘JOUW BEDOELING’

Breng jouw handelen in lijn brengt met je bedoeling en kom in ‘flow’.

Waarom doe jij wat je doet? Wat is jouw drijfveer in het werken met kinderen? In hoeverre leef jij jouw bedoeling? Van abstract naar concreet: welk gedrag draagt bij aan het beter maken van de ontwikkelomgeving waar kinderen en volwassenen dagelijks door beïnvloed worden? Krijg nieuwe inzichten, zet eerstvolgende stappen, ervaar je eigen kracht en voel de verbinding met je collega’s.

Workshop die inspireert, perspectief doet verruimen en bewust laat worden van eigen houding en drijfveren.

INSPIRERENDE ONTWIKKELOMGEVING

Geef ontwikkelomgevingen zo vorm dat jonge kinderen geprikkeld worden in hun fantasiespel en uitgedaagd worden om te ontdekken en onderzoeken.

Leer inrichting, materialen en je eigen houding zo in te zetten dat deze daaraan bijdragen. Maak kennis of verdiep in de inzichten uit Reggio Emilia.

“Jij leert ons open vragen te stellen zodat de pedagogen zelf gaan nadenken en tot nieuwe inzichten en antwoorden komen”

Isabelle Schoutenregiomanager kinderopvang Den Helder

“Veel dank weer voor de waardevolle training. Voel me iedere keer zo geïnspireerd en vol energie. Zin om verder aan de slag te gaan.”

JodyPedagogisch coach

“Je gaf me een veilig gevoel in de trainingen waardoor er een open sfeer was waarin ik veel kon leren en me gezien voelde. Je hebt veel kennis, dat bewonder ik en inspireert me.”

MandyOpvang locatieleider

“Jouw bijeenkomsten geven mij inzicht en zetten mij aan het denken. Dat is wat ik er fijn aan vind. Ik onderzoek de verbinding tussen mezelf en mezelf als pedagogisch coach.”

NewtPedagogisch coach

Trainingen op maat?

Bijvoorbeeld over pedagogiek, teamcoaching, krachtige communicatie of persoonlijk leiderschap.