Een inkijk in mijn trainingen en workshops waarin ik kennis, inspiratie en praktische tools deel over pedagogiek, leren, organiseren, leiden en samenwerken om basisscholen en kindcentra mooier te maken.

Training Teamgericht Arbeidsorganisatie (TAO) voor basisscholen en kindcentra.

Van één leraar voor één klas naar een team van leraren, collectief verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van een groep leerlingen. Dat is de basis van het organisatiemodel waarmee Ben van der Hilst in 2019 promoveerde. Met meer plezier samen werken aan de kwaliteit van onderwijs. Afhankelijk van je vraag geef ik een enkele training of verzorg ik een begeleidingstraject op maat.

WORKSHOP INSPIRERENDE ONTWIKKELOMGEVING JONG KIND

Geef ontwikkelomgevingen zo vorm dat jonge kinderen geprikkeld worden in hun fantasiespel en uitgedaagd worden om te ontdekken en onderzoeken.
Leer inrichting, materialen én je eigen houding zo in te zetten dat deze daaraan bijdragen. Maak kennis of verdiep in de inzichten uit Reggio Emilia.

TRAINING LERAAR ALS PROFESSIONAL

Breng jouw handelen in lijn met je bedoeling en kom in ‘flow’.
Waarom doe jij wat je doet? Wat is jouw drijfveer in het werken met kinderen? Welke leidende principes pas je toe zodat je met jouw gedrag je visie op leren en ontwikkelen in praktijk brengt? Krijg nieuwe inzichten, zet eerstvolgende stappen, ervaar je eigen kracht en voel de verbinding met je collega’s.

WORKSHOP ‘LAAT JE STEM HOREN’

Ontdek je lichaam als instrument om krachtiger te zijn in je dagelijkse functioneren als leider of leerkracht en sta stil bij vragen als ‘wie ben jij?’, ‘waar sta jij voor?’ en ‘hoe laat je jezelf zien?’.
Na deze workshop ben jij impactvoller in je communicatie omdat je weet hoe je deze congruent maakt, hoofd-hart-handen in verbinding brengt en zo anderen enthousiast maakt voor jouw bedoeling.
Verrassende workshop voor tijdens studiedagen!

“Jij leert ons open vragen te stellen zodat de pedagogen zelf gaan nadenken en tot nieuwe inzichten en antwoorden komen”

Isabelle SchoutenRegiomanager kinderopvang Den Helder

“Veel dank weer voor de waardevolle training. Voel me iedere keer zo geïnspireerd en vol energie. Zin om verder aan de slag te gaan.”

JodyPedagogisch coach

“Je brengt een veilige setting in de trainingen waardoor er een open sfeer was waarin ik veel kon leren en me gezien voelde. Je hebt veel kennis, dat bewonder ik en inspireert me.”

MandyLocatieleider

“Jouw bijeenkomsten geven mij inzicht en zetten mij aan het denken. Dat is wat ik er fijn aan vind. Ik onderzoek de verbinding tussen mezelf en mezelf als pedagogisch coach.”

NewtSchoolleider in opleiding

Training op maat?

Bijvoorbeeld over pedagogiek of effectieve communicatie in teams?