Ieder mens bezit ongekend potentieel
en draagt de antwoorden in zichzelf

Met mijn coaching help ik mensen om zich vrij, zelfverzekerder en gelukkiger te voelen door het in eigen handen nemen van hun gedachten, gevoelens en acties.

Ervaar je stress of heb je het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en wil je de regie terug over je leven? Voel je je vaak moe of lukt het niet om een specifiek doel te realiseren? Wil je meer zelfvertrouwen en zelfwaardering? Misschien ben je tevreden over je leven maar heb je het gevoel dat er meer in zit? Of ben je op een andere manier vastgelopen en wil je een oplossing?

In mijn coaching help ik je hierbij. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen op het gebied van eigen ontwikkeling, communicatie en gedachten en gevoelens.

Werkwijze
Mijn uitgangspunt is dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is en in staat bent je doelen te bereiken en problemen op te lossen. Ik help je met hoe je dat kunt doen. Dat doe ik door prikkelende vragen te stellen en de onderliggende oorzaak op tafel te krijgen, zodat we op een dieper niveau werken dan je zonder mijn hulp zou doen. Vervolgens kijken we wat de beste oplossing is voor die onderliggende oorzaak. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis over emoties en hoe ons brein werkt.
Mijn aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat je aan de slag gaat met concrete acties om een volgende stap te zetten.

Als gediplomeerd Eclectisch coach – opgeleid bij Amethist Development People – gebruik ik bestaande instrumenten en technieken en combineer die afhankelijk van wat jij op dat moment goed kunt gebruiken. Ik combineer intuïtie en instrumenten om samen met jou tot het beste resultaat te komen.

Resultaten 
De resultaten van mijn coaching zijn uiteraard afhankelijk van jouw specifieke vraagstuk en de acties die je onderneemt. Echter, over het algemeen zul je na mijn coaching inzicht hebben in de manier waarop jouw automatische denk- en gedragspatronen jouw belemmeren. Samen zullen we alternatieve strategieën vinden die wél effectief zijn.
Door mijn coaching zul je bovendien de vaardigheden aanleren om deze nieuwe strategieën toe te passen en te blijven gebruiken. Zo kun je ook in de toekomst blijven groeien en jezelf verder ontwikkelen op een manier die bij jou past. Voorbeelden van resultaten zijn:

 • meer zelfvertrouwen
 • meer eigenwaarde
 • authenticiteit
 • meer interne rust en ontspanning
 • met meer plezier doelen behalen
 • meer doen in minder tijd
 • meer energie
 • verbeterde communicatie
 • harmonieuze relaties
 • mildheid en groei in plaats van ergernis
 • beter omgaan met angst en stress
 • meer leiderschap: regie over hoe je je voelt

Als je vanuit je positieve zelfbeeld opereert, heb je beschikking tot je volle potentie en leef je met lichtheid en kracht.

Praktische informatie
Wanneer we elkaar nog niet kennen is een eerste vrijblijvend telefonisch gesprek mogelijk om te verkennen waar je vastloopt en wat je wilt bereiken. Ik zal je in dat gesprek een inschatting geven wat ik voor je kan betekenen of je  doorverwijzen. Over het algemeen werk ik met twee- á driewekelijkse sessies van ongeveer 1,5 uur bij mij thuis in Utrecht of, zo gewenst, op locatie.

Tarieven
Een vrijblijvende telefonische intake is gratis. Mijn particuliere tarief bedraagt €75,- per uur exclusief btw. Voor zakelijke tarieven ga ik graag met je in gesprek om de beste optie voor jouw situatie te bespreken.

Helaas wordt coaching doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Gelukkig zijn veel werkgevers bereid te investeren in het welzijn van hun werknemers en beschikken ze over een opleidingsbudget. Ook kunnen ondernemers de kosten van coaching opvoeren als zakelijke kosten bij de belastingdienst.

Mocht je, gezien jouw financiële situatie, niet in staat zijn de kosten te betalen, neem dan gerust contact met me op. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Anaïs weet met haar doortastendheid en haar open houding mij precies te voeren naar waar het pijnpunt zit. Door mij inzicht te geven in mijn eigen overtuigingen kan ik praktisch aan de slag om daadwerkelijk mijn oude ingesleten patronen te veranderen. Deze verandering brengt zoveel positiviteit en acceptatie in mijn leven! Dank voor je hulp en inzichten.

Claudia Tinga

Coaching bij jou is snel tot de kern, praktisch, zorgvuldig en super vertrouwd. Dat maakt dat ik me helemaal open als jij me coacht. Een cadeau aan mezelf!

Maaike Devet

meer testimonials

Anaïs is een zeer fijne coach. Direct in de eerste sessie al wist zij mijn hardnekkige denkpatronen van jaren helder te krijgen en gaf mij het ongelooflijke cadeau van haar kennis en ervaring. Ze leerde mij hoe ik zelf mijn denken en handelen kan beïnvloeden. Het voelt als een magische formule omdat het zo ontzettend krachtig is. Ik voel me nu lichter, krachtiger en rustiger. Daarbij is Anaïs heel erg geduldig, kan ze ongelooflijk goed luisteren en is ze doortastend en kordaat.

Astrid Edens, 46 jaar.

Anaïs bezit een wijsheid, zelfkennis en helderheid die uitzonderlijk is.

Marianne van Wetter

Ik ben geraakt door je open en liefdevolle manier van coachen, hoe jij écht luistert en de ander ziet en ruimte geeft.

Monique van Santen

Door de coaching heb ik rust en zelfvertrouwen gekregen. Ik erger me niet meer over andere communicatiestijlen en ben nu in staat om met iedereen contact te maken.

Marko Burger

De attitude en vragen van Anaïs openen het deurtje naar mijn eigen 'wijze' deel. Jij leert mij mezelf kennen.

Inge van Son

Anaïs houdt me bij de les, laat me niet afdwalen en zorgt ervoor dat ik blijf oefenen. Met humor, eerlijkheid, kundigheid en door het inbrengen van haar eigen kwetsbaarheid is het makkelijk om mezelf te laten zien bij haar.

Claudia Tinga

minder