Ieder mens bezit ongekend potentieel
en draagt de antwoorden in zichzelf

Neem de regie over je gedachten en gevoelens, wordt mentaal en emotioneel fit zodat je weer alles aankunt en geniet van wat is.

Ervaar je stress of heb je het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en wil je de regie terug op je leven? Lukt het je maar niet om een specifiek doel te realiseren of wil je meer uit je werk halen? Wil je werken met meer zelfvertrouwen en zelfwaardering? Of ben je op een andere manier vastgelopen en wil je een oplossing?
In mijn coaching help ik je hierbij.

Werkwijze

Mijn grondhouding is er met 100% aandacht zijn voor jou, open en oordeelloos. Ik ga ervan uit dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is. Ik help je om eigen oplossingen te vinden maar op een andere manier dan je gewend bent: ik stel vragen die prikkelen om dieper in jezelf waar te nemen. Ik daag je uit om de cirkel van je gedachten en gevoelens te doorbreken en tot verrassende inzichten te komen. Ik ondersteun je bij het reflecteren, stimuleer je om uitdagingen aan te gaan en te werken aan onderliggende oorzaken van problemen.

Ik werk in het hier en nu aan een duidelijk doel. Intuïtie en bestaande instrumenten en technieken combineer ik afhankelijk van wat jij op dat moment goed kunt gebruiken. Mijn aanpak is praktisch, wat betekent dat je aan de slag gaat met concrete acties om een volgende stap te zetten.

Resultaten
De resultaten zijn natuurlijk helemaal afhankelijk van je vraag en eigen acties. Maar globaal gezien heb je na mijn coaching inzicht in hoe automatische denk- en gedragspatronen je in de weg zitten om succesvol te zijn én heb je alternatieven gevonden die wél voor je werken. Bovendien heb je de vaardigheden eigen gemaakt om dat te blijven doen.

Voorbeelden
Op dit moment coach ik vooral schoolleiders, leraren en schoolbestuurders. Veel voorkomende coachvragen gaan over met meer zelfvertrouwen en minder stress je werk doen, meer gedaan krijgen in minder tijd én meer energie overhouden aan het einde van de dag, effectief communiceren, keuzes maken, meer genieten, authenticiteit en leiderschap.

Praktisch 
Wanneer we elkaar nog niet kennen is een eerste vrijblijvend telefonisch gesprek van zo’n 20 minuten mogelijk om te verkennen waar je vastloopt en wat je wilt bereiken. Ik zal je in dat gesprek een inschatting geven wat ik voor je kan betekenen (of niet en je doorverwijzen). Over het algemeen werk ik met twee- á driewekelijkse sessies van 1,5 uur bij mij thuis in Utrecht of op locatie en factureer €90,- per uur voor zakelijke klanten.

Coaching bij jou is snel tot de kern, praktisch, zorgvuldig en super vertrouwt. Een cadeau aan mezelf!

Maaike Devetkindercoach

Je leert mij mijzelf kennen.

TeamleiderSKDH

Anaïs bezit een wijsheid, zelfkennis en helderheid die uitzonderlijk is.

Marianne van WetterMyQuest

Ik ben geraakt door je open en liefdevolle manier van coachen, hoe jij écht luistert en de ander ziet en ruimte geeft.

Moniqueatelierista De Duinstruiners

Super inspirerend hoe jij naar kinderen kijkt. Dat maakt dat ik me helemaal open als jij me coacht.

Maaike Devetleerkracht en kindercoach

De attitude en vragen van Anaïs openen het deurtje naar mijn eigen 'wijze' deel.

Ingeleerkracht