Ieder mens bezit ongekend potentieel
en draagt de antwoorden in zichzelf

Wil je leven in lichtheid, emotionele stabiliteit en vrijheid, met meer zelfkennis en zelfwaardering?

Of ben je simpelweg vastgelopen en wil je een oplossing? In mijn coaching help ik je hierbij. Mijn grondhouding is met aandacht zien en beschouwen vrij van oordeel. Ik ga ervan uit dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is. Ik help je om eigen oplossingen te vinden maar op een andere manier dan je gewend bent: ik stel vragen die prikkelen om dieper in jezelf waar te nemen. Ik daag je uit om de cirkel van je gedachten en gevoelens te doorbreken en tot verassende inzichten te komen. Ik ondersteun je bij het reflecteren, stimuleer je om uitdagingen aan te gaan en te werken aan onderliggende oorzaken van problemen.

Ik werk in het hier en nu aan een duidelijk doel. Intuïtie en bestaande instrumenten en technieken combineer ik afhankelijk van wat jij op dat moment goed kunt gebruiken.

De coaching is geslaagd wanneer jij de regie neemt over je gedachten, gevoelens en acties, en jij je de vaardigheden hebt eigen gemaakt om dat te blijven doen.

Onderwerpen van coaching zijn bijvoorbeeld zelfvertrouwen, effectief werken en communiceren, verantwoordelijkheid nemen en authenticiteit.

In een eerste vrijblijvend telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten verkennen we waar je vastloopt en wat je graag wilt bereiken. Vervolgens deel ik mijn plan van aanpak, een inschatting van de duur en de kosten. Over het algemeen werk ik met tweewekelijkse sessies van 1,5 uur bij mij thuis in Utrecht. Nieuwsgierig?

Anaïs bezit een wijsheid, zelfkennis en helderheid die uitzonderlijk is.

MarianneMyQuest

Je leert mij mijzelf kennen.

LeerkrachtKlein Amsterdam

Ik ben geraakt door je open en liefdevolle manier om op mensen toe te gaan, hoe jij écht luistert en de ander ziet.

Moniqueatelierista

De attitude en vragen van Anaïs openen het deurtje naar mijn eigen 'wijze' deel.

Ingeleerkracht